Tervetuloa Lammenrannalle!

Perinteikäs kohde sijaitsee Enon kylässä, Hepolammen rannalla. Hirsitalo on rakennettu 1902. Kohde on puhdas, ei sisäilmaongelmia. Talo sijaitsee rinnetontilla ja on rappusia. Huomioi, jos rajotteita liikkumisessa. Remontointia teemme niin, että idyllisyys säilyy.

 Sisällä talossa on 2mh+oh+k+wc/suihku ja veranta. Terassi rakennettu kesällä -19. Pihalla on perinteinen ulkosauna, josta saa hyvät löylyt! Se on vanha hirsinen savusauna,johon lisätty normaali saunan kiuas. Saunavedet haetaan pihalla olevasta kaivosta, pumppaamalla. Kaivonkansi suljettu turvallisuussyistä. Lammenvettä ei käytetä pesuvedeksi.

Saunasta pääsee suoraan uimaan, sillä se sijaitsee aivan rannassa. Uimaan vain laiturinpäädystä rappusia pitkin. Oman turvallisuutesi vuoksi sukeltaminen on kielletty. Huomioi uimataidottomat ja pienet lapset,koska laiturin päässä syvyys n. 1.2m. Pihalla myös ulkohuussi, liiteri- ja varastorakennus. Varasto ja ullakko ovat suljettuna. Turvallisuussyistä, ullakon rappusille kiipeäminen estetty.

Pihan tie/parkkipaikka on tehty karkeammasta kivimurskasta, joka tuntuu hiukan pajaan jalan alla. Suosittelemme tossuja kuin paljasjaloin. Muuten piha pehmeää liikkua.

Pihapiirissä on autenttinen tunnelma. Talo on sisältä remontoitu ja varusteltu nykyaikaan, mutta vanhaa myös jätetty ja se on mökin sydän: vanha leivinuuni (ei käytössä) ja hella sekä 2 pönttöuunia. Keittiö on varusteltu kaikella tarpeellisella. Haluamme, että voitte nauttia lomastanne mahdollisimman paljon rentoutuen.

Ei nettiyhteyttä. Jos tarvetta, ota omat yhteydet mukaan.

Keittiö varustus:

Mikroaaltouuni

Induktioliesi,kiertoilmauunilla

Jääkaappipakastin

Leivänpaahdin

Kahvinkeitin

Vedenkeitin

Astianpesukone

Vatkain

"Astiasto 6:lle"

kattiloita,paistinpannuja

ym. tarvittava pientarvike

 

Wc/suihkun varustus:

Pyykinpesukone

 

Makuuhuoneissa vuoteet kahdelle 2+ 2

Mh1 parivuode

Mh2 2 sänkyä, jotka voi yhdistää tarvittaessa

Peitot ja tyynyt 6:lle hlölle

Vuokraa vuodevaatteet 9€/hlö tai tuo omat. Ei yöpymistä ilman vuodevaatteita.

Olohuoneessa lisävuode: levitettävä sohva kahdelle

Tv

Radio

LAMMENRANTA ON SAVUTON KOHDE. NO SMOKING.

Koska Lammenranta sijaitsee taajama-alueella, kaikenlainen avotulen (nuotio) sytyttäminen on kielletty. Grillausmahdollisuus, hiiligrillit.

Tutustu:

  • Pelastussuunnitelma
  • Saunanlämmitysohje
  • Lomakansio

Alkukesästä sorsat saattavat pesiä rannassa saunan takana kaislikossa. ❤ Sorsien ruokkiminen ehdottomasti kielletty.

Monipuoliset palvelut Enon kylällä

Palvelut lähellä n 1km päässä Lammenrannalta. Uusi! Hutikka-baari, S- ja K-marketit, Nesteen huoltoasema, taksipalvelut, parturi-kampaamopalvelut, yritysten ja yhdistysten kahvioita, lounas- ja pizzaravintola, R-kioski Enossa, kirpputori, kesäteatteri, ym. 

 

Hepolammessa raikas vesi

Hepolammessa on virkistävä uida! Lammenpohjassa 5 lähdettä, joten vesi ei ole seisovaa. Lampi on suojelukohde ja sitä on aikanaan puhdistettu. Suojellaan edelleen vesistöä eli saunasta uimaan mennään ilman pesu-tai hoitoaineita.🙂

Kalastaminen Hepolammessa

Voit kalastaa Hepolammessa kesällä onkimalla ja talvella pilkkimällä. Hepolampi on runsaskalainen, haukia, ahvenia, särkeä ja lahnaa. Kalastuslupia saa lunastettua Pielisjoelle.