Tervetuloa Lammenrannalle!

Perinteikäs kohde sijaitsee Enon kylässä, Hepolammen rannalla. Hirsitalo on rakennettu 1902. Kohde on puhdas, ei sisäilmaongelmia. Talo sijaitsee rinnetontilla ja on rappusia. Huomioi, jos rajotteita liikkumisessa. Remontointia teemme niin, että idyllisyys säilyy. Sisällä talossa on 2mh+oh+k+wc/suihku ja veranta. Terassi rakennettu kesällä -19. Pihalla on perinteinen ulkosauna, josta saa hyvät löylyt! Se on vanha hirsinen savusauna,johon lisätty normaali saunan kiuas. Saunasta pääsee suoraan uimaan, sillä se sijaitsee aivan rannassa. Uimaan vain laiturinpäädystä rappusia pitkin. Ei saa sukeltaa! Ei sovellu uimataidottomille, pienille lapsille. Laiturin päässä syvyys n. 1.2m. Pihalla myös ulkohuussi, liiteri- ja varastorakennus. Varasto ja ullakko ovat suljettu.

Pihapiirissä on autenttinen tunnelma. Talo on sisältä remontoitu ja varusteltu nykyaikaan, mutta vanhaa myös jätetty ja se on mökin sydän: leivinuuni ja hella sekä 2 pönttöuunia. Keittiö on varusteltu kaikella tarpeellisella. Haluamme, että voitte nauttia lomastanne mahdollisimman paljon rentoutuen.

Keittiö varustus:

Mikroaaltouuni

Induktioliesi,kiertoilmauunilla

Jääkaappipakastin

Kahvinkeitin

Vedenkeitin

Vohvelirauta

Pieni astianpesukone

Vatkain

Astiasto 6:lle

kattiloita,paistinpannu

ym. tarvittava pientarvike

 

Wc/suihkun varustus:

Pyykinpesukone

 

Makuuhuoneissa vuoteet kahdelle 2+ 2

Peitot ja tyynyt 6:lle hlölle

Olohuoneessa lisävuode: levitettävä sohva kahdelle

Tv

Radio

LAMMENRANTA ON SAVUTON KOHDE. NO SMOKING.

Koska Lammenranta sijaitsee taajama-alueella, kaikenlainen avotulen sytyttäminen on kielletty.

Sorsat saattavat pesiä rannassa saunan takana kaislikossa. ❤ Sorsien ruokkiminen ehdottomasti kielletty.

Monipuoliset palvelut Enon kylällä

Palvelut lähellä n 1km päässä Lammenrannalta. S- ja K-marketit, tankkaus Nesteen huoltoasemalta,Taksipalvelut, Parturi-Kampaamopalvelut, Yritysten ja Yhdistysten Kahvioita, Lounas- ja Pizzaravintola,R-kioskit Enossa ja Uimaharjussa (n.13km), Kuntosali, Kirpputori, Kesäteatteri, ym. 

 

Hepolammessa raikas vesi

Hepolammessa on virkistävä uida! Lammenpohjassa 5 lähdettä, joten vesi ei ole seisovaa. Lampi on suojelukohde ja sitä on aikanaan puhdistettu. Suojellaan edelleen vesistöä eli saunasta uimaan mennään ilman pesu-tai hoitoaineita.🙂