Tervetuloa Lammenrannalle!

Täydellinen lomapaikka palvelujen läheisyydessä, keskeisellä paikalla, upeissa maisemissa, aivan omassa rauhassa!

Lammenranta on savuton kohde. 

Monipuoliset mahdolliset harrastamiseen ja virkistäytymiseen Enon kylällä.

Liikuntaan sopivaa maastoa runsaasti. Jukolan viestitapahtuma juostiin Enossa 2017.

Täällä Lammenrannalla asuu ilo, rauha ja rakkaus! Rauhalliseen idylliseen, perinteiseen maalaismaisemaan ihastut! Varaa majoitus sähköpostitse tai kätevästi verkkokaupan kautta! Varaus vahvistettu maksun saavuttua. Kirjautuminen ja avaimenluovutus sop.muk. 

Emil & Anna Lammenrantaa remontoidaan parhaillaan, niin että tilat käytössä viimeistään toukokuussa 2020. Haluamme, että maalaisidylli säilyy. Paikalla on pitkä historia, joten kyläläisille tärkeä ja tuttu. On toiminut puhelinkeskuksena, mutta siitä lisää talossa olevassa Enon historiakirjassa. Mökkikansiosta lisää infoa ja ohjeistusta onnistuneeseen lomanviettoon!

UUTTA: Lammenrannalle on tehty historiaa, syksyllä 2019 rakennettu tie alas asti. Nyt voit pysäköidä auton alas parkkipaikalle. Huomioi rinnetontti. Jos liikkumiselle esteitä,voit ajaa terassin eteen, josta askelmia 3.

Paikalliset ihmiset ovat mukavia ja avoimia. Ohi kulkevat lenkkeilijät saattavat jäädä rupattelemaan, jos tapaatte. He arvostavat kuitenkin yksityisyyttänne. 

 

 

UUSI! Juhlat tai muu kokoontuminen päiväksi? Nyt lammenranta saatavilla pieniin juhliin klo 6-21 120€ kts hinnat sivu

Ihana miljöö varattavissa päiväksi klo 6-21

AVAJAISTARJOUS! HUHTIKUUN MAJOITUKSET -15% Lämpimästi Tervetuloa!

Varaa yöpyminen

Varaa majoitus kätevästi verkkokaupasta!

21. Heinä, 2019

Varaa kätevästi täältä

lasku tulee sähköpostiisi varauksen jälkeen. Saapumisajankohdan saatavuuden tarkistus ja vahvistus, jonka jälkeen sinun tulee maksaa varaus 1 vrk:n sisällä. Maksusuorituksen jälkeen varauksesi on vahvistettu. Valitettavasti emme voi pitää maksamatonta varausta vahvistettuna.

Syksy 2019. Tie tehty alas asti. Auton voitte nyt ajaa myös alas parkkipaikalle.